Magyar Közigazgatásfejlesztési Zrt.

Az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával meghírdetett Államreform operatív program (ÁROP) Szervezetfejlesztési pályázata többek között lehetőséget biztosít a költségvetési gazdálkodás eredményességének javítására.

A Társaságunk által fejlesztett Polisz® Komplex költségvetési gazdálkodási szoftvermegoldással, és a szoftverbevezetéshez kapcsolódó szervezet átalakítási tapasztalattal tudjuk segíteni ezeknek a feladatoknak a megvalósítását. Mindazoknak a területeknek a fejlesztése, amelyek a költségvetés készítés folyamatának korszerűsítéséhez és a naprakész gazdálkodás megteremtéséhez kötődik jelentős hatása van a hatékonyságra, a döntések jobb megalapozására. Az általunk ajánlott megoldás a település teljes intézményrendszerét képes egyetlen gazdálkodási adatbázisba kapcsolni. Az így nyert információk gyorsan felhasználhatók az egységes kötelezettségvállalás kezeléshez, a likviditás jobb tervezéséhez.

Amennyiben úgy látja, hogy a szervezetfejlesztési folyamatban partnerként tudunk együttműködni, kérem, jelezze számunkra, hogy egy személyes konzultáció keretein belül bemutathassuk a hatékony gazdálkodás informatikai - szervezési eszközeit