Magyar Közigazgatásfejlesztési Zrt.

A Széchenyi 2020 program keretében folyamatosan kerülnek kiírásra az újabb és újabb uniós pályázatok.A felmerülő ötlettől a pályázatok megírásán, megvalósításán és utógondozásán keresztül tudunk az Önök segítségére lenni. Tapasztalataink alapján az együttműködés során a magas szakmai színvonal hozzásegíti ügyfeleinket a pályázatok adminisztrációs feladatainak hatékony megoldásához.

 

Pályázatírás

Alkalmazás-szolgáltatás (SaaS, ASP)

Az alkalmazás-szolgáltatási (SaaS = Software as a Service vagy ASP = Application Service Provider) modelben a rendszer használatát a Szolgáltató biztosítja a Központi Alkalmazás-szolgáltató szerverén keresztül. Így a felhasználó informatikai beruházások nélül, rugalmasan, költséghatékonyan vezethet be egy magas rendelkezésre állású szakemberek által üzemeltett, biztonságos környezetben elérhető kész rendszert.

Tervezhető, fix költségek – extra kiadások nélkül

A projekt teljes megvalósítási költsége az alapszerződésben kerül meghatározásra, így nem léphetnek fel váratlan „meglepetések”, rendkívüli mérnöknapi díjak.

Pénzügyi ajánlat - Alkalmazás szolgáltatás igénybevételére

A Polisz® Költségvetési Gazdálkodási valamint Ügyiratkezelési-Iktatás csomagjainak bevezetési költsége havi bérleti díj formájában fizethető meg, amely díj tartalmazza a rendszer használati díját, valamint a folyamatos jogszabálykövetés árát is.

Kérjen egyedi árajánlatot elérhetőségeinken

 

A Magyar Közigazgatásfejlesztési Zrt. Polisz® - Symbion komplex költségvetési gazdálkodási, ügyiratkezelési és iktatási rendszerének idei brosúrája megtekinthető a bővebben hivatkozás után. 

 

A Polisz System Integrált Önkormányzati Rendszer Iktatási és Ügyiratkezelési modul 2.1-es verziója megszerezte a 24/2006. (IV.29.) BM–IHM–NKÖM együttes rendeletben a közfeladatot ellátó szerveknél alkalmazható iratkezelési szoftverekkel szemben támasztott követelményekről szóló rendeletben előírt tanúsítványt a MATRIX Vizsgáló, Ellenőrző és Tanúsító Kft-nél.